PotPet Of Yieya :*

Rabu, 14 Disember 2011

T A G :]

Assalamualikum Baby blogger :-*
okay today nakk post about kite di Tag . alahaii okay-2 , kakak Echa & kakak Wafa punye pasal , kite jawab ehh ehh :-*
Credit To ; Lala Echa <3

1.Benda pertama yg awak buad masa bangun tidur ?
#Ehem , baca doa xD


2.Makanan paling sedap yg awak pernah makan ?
#Makanan yg ayah kita masak , lagi-2 nasi goreng fuhhhhhhhh


3.Perempuan paling awak benci ? :D
#perempuan jalanggggggggggg


4.Binatang paling awak benci ?
#lipas semut and semua yg menggelikan , anaconda pon bolehh ;]


5.Moment paling sweet dgn bf ?
#teetttttttttt time dlm wayang kbye :p


6.Macam mana bf awak mintak couple dgn awak ?
#act aku dah lame minat kau . okay so jom kita couple :3
*hew hew dy takk sweet mcm boiprengg you alls pon :'>


7.Kawan awak terbaik ?
#Nadia Natasha Yusoff - sehidup semati ;)


8.Bila awak start couple ?
#hmm sejak darjah 6 :D


9.Siapa nama bf ? :)
#Mohd Nor Fahmy bin Sapri <3


10.3 perangai paling benci ?
#alooooo tadee laa , serious tadeeeee ;(


11.Kita ada buad salah ?
#jyeahhhhh tade laa biyy , watlekkk watpeaceee (Y)


Echa , you bnyk tnye pasal cintan cintun laa biyy , hee sokay . yieya dahh jawab sume dgn jujur ikhlas blabla kbyeeeeee :-*

Credit To ; Wafa Rosselendra <3

1.Banyak-2 ex bf/gf korang , siapa paling korang syggg ? Kenapa ? Sebutkan nama dia dalam surat beranak :D
#hmm Gugu Lala -.- Shariefizwan bin Yusnan , okayy ceritaa lama . kbyeee


2.Pernah tak korang gaduh dgn ibu korang ?Sebab ape ? Paling lama gaduh bape hari ?
#gaduh tapenah , touching-2 penah leww :3 sehari je biyy :3


3.Korang pernah tak mintak couple dgn lelaki/perempuan tu then kena tolak ? Siapa lelaki/perempuan tu ?
#aku tapenah mintak couple dgn laki xD eiwwwww


4.Bagi 3 perangai buruk aku , 3 perangai baik aku . Jujur kayy xD
Perangai Buruk  - gembeng :p
                         - cengengggg :p
                         - degil :p
Perangai Baik    - alolo comelllllll <3
                         - manjaaaaa 
                         - caring (I LOIKEE) 


5.Kalau couple , sehari bape kali korang ucap Iloveyou Imissyou ?
#haa takkk terkiraaaa weyh ;D


6.Pernah tak jeles dgn aku ? Sebab knp ?
#sesekali tidakkkkkk ;]


7.Bagi 3 nama bestie lelaki and 3 nama bestie perempuan xD
Lelaki - Kamal Aizat (Kamal Lavencie) , Mohd Syahin (Syahin Pablo) , Mohd Nasrullah (Oh Bebe Oh)
Perempuan - Jieha (Iman Najihah Yusof) , Nur Athika (Yayaa Chaii) , Tasha (Nadia Natasha Yusof)


8.Korang benci tak pengkhianat ? Mcm siapeee ? Jujurrrr xD
#Tengku Sophia yg reject agama kita . sbb dy vavi laa -.-


9.Korang sygggg aku takk ? Sebab apa ?
#jyeahhhh I SYGG YOU , sbb you pon syggg i kannn ? hew hew xD


10.Ada tak kenangan manis dgn boyf/girlf korang ? Apa dia ?
#ofc leww ade , tetttttttttt time dlm wayang kbyee :p


11.Pernah tak buad bende gila sebab boyf/girlf korang curanggg ?
#tapenah . sbb klau dy curang , dy punye pasal laa . kita angkat kaki , blahhhhhh . tapaya bagi muka klau jantan cmtuu kannnnn ;]


Okayy done . penaddddd tauuuu >.< hew hew kayy laa . kitee ngatokkkk . nakk tydo muahhhhh buboii :-*

Tiada ulasan:

Catat Ulasan